{"id":1262,"date":"2021-04-09T17:01:23","date_gmt":"2021-04-09T14:01:23","guid":{"rendered":"https:\/\/www.krhlovci.sk\/?p=1262"},"modified":"2023-10-23T14:20:26","modified_gmt":"2023-10-23T12:20:26","slug":"kolac-z-nepodarenej-babovky","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/krhlovci.sk\/wordpress\/2021\/04\/09\/kolac-z-nepodarenej-babovky\/","title":{"rendered":"Kol\u00e1\u010d z nevydarenej b\u00e1bovky"},"content":{"rendered":"\n

Dnes som bola presved\u010den\u00e1, \u017ee upe\u010diem jednu super bielkovinov\u00fa, gluten free tvarohov\u00fa b\u00e1bovku. Aby bola nad\u00fdchan\u00e1, z bielkov som vy\u0161\u013eahala sneh, ktor\u00fd som vmie\u0161ala do cesta a spokojn\u00e1 som dala b\u00e1bovku piec\u0165. O pol hodinky kr\u00e1sne zv\u00e4\u010d\u0161ila objem a ja som si u\u017e v hlave vizualizovala, ako b\u00e1bove\u010dku ozdob\u00edm, nafot\u00edm… Iba\u017ee… po vyklopen\u00ed, polovica b\u00e1bovky ostala vo forme. Vl\u00e1\u010dne cesto to nevydr\u017ealo a pozd\u013a\u017e celej plochy sa roztrhlo. Jemne znechuten\u00e1, som ju nechala vychladn\u00fa\u0165 a po chv\u00ed\u013eke kombinovania, som vymyslela tak\u00fdto r\u00fdchly recyklovan\u00fd kol\u00e1\u010dik. Moje cesto bolo v\u010faka tvarohu tv\u00e1rne, preto som u\u017e nemusela prid\u00e1va\u0165 ni\u010d. No ak budete ma\u0165 kol\u00e1\u010d, ktor\u00fd je sypkej\u0161\u00ed, pridajte nie\u010do lepiv\u00e9: med, ara\u0161idov\u00e9 maslo, jemn\u00fd tvaroh, jogurt, alebo maslo….<\/p>\n\n\n\n\n\n\n\n

Ingrediecncie:<\/p>\n\n\n\n